Trek to Yomi krijgt op Akira Kurosawa geïnspireerde live-action trailer

Trek to Yomi blaast een frisse wind door het hedendaagse gamesaanbod. De 2.5 side-scroller neemt ons mee naar Japan en vertelt in het zwart/wit, en in het Japans, het verhaal van een jonge samoerai in opleiding die op wraak uit is na de moord op zijn sensei.

De gameplay is eenvoudig, maar bij momenten best pittig, het verhaal is eveneens eenvoudig maar dat past dan weer bij de eenvoudige tekenstijl en de rest lees je in onze komende review waar sensei High_Lord Wolnir mee bezig is.

Nu heeft de game ook een live-action trailer gekregen geïnspireerd door de al even legendarische filmmaker Akira Kurosawa. En wie fan is van die man, en ook Ghost of Tsushima in die aparte stijl gespeeld heeft, die zal niet alleen Trek to Yomi leuk vinden maar ook onderstaande trailer.

Ter info: de game is gratis via Xbox Game en pc Pass dus probeer hem zeker eens uit. Heb ik ook gedaan, volledig.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)