Eerste volledige trailer voor The Sex Pistols-film

Wie was er eerst? De kip of het ei? Wie ‘vond’ de punk uit? Ramones of The Sex Pistols? Feit is dat beide bands legendarisch zijn en tot vandaag nog steeds razend populair. Die docufilm rond The Sex Pistols, geregisseerd door Danny Boyle, is dan ook meer dan verdiend.

John Lydon, Johnny Rotten voor de kenners, de oude frontman van The Pistols is niet blij met deze prent. Maar de film komt er toch.

Hoog tijd dus om kennis te maken, voor de nieuwkomers, met de band die legendarische nummers bracht als God Save The Queen, Pretty Vacant, Anarchy in the UK, en nog een pak andere tracks.

Vandaag krijgen we alvast de eerste volledige trailer te zien voor Pistol, gebaseerd op het chaotische leven van de legendarische Engelse punkrockband de Sex Pistols.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)