Neem het op tegen bovennatuurlijke monsters in coöp actietitel Crossroads

Hoe vaak hebben ze dat nu al geprobeerd die bovennatuurlijke monsters om onze wereld over te nemen? Keer op keer krijgen ze een pak slaag van een legioen gamers en toch proberen ze het telkens opnieuw. Ook in deze nieuw aangekondigde coöp actietitel.

Crossroads, want zo heet die nieuwe game, neemt ons opnieuw mee naar een post-apocalyptische setting waar we het dus opnemen tegen, juist, bovennatuurlijke monsters.

De game wordt ontwikkeld door een Franse studio, genaamd Piece of Cake Studios, en om ons te laten kennismaken met de game serveren ze ons een eerste trailer.

Ze omschrijven de game als volgt: In Crossroads openen de krachten van het kwade portalen waardoor bovennatuurlijke wezens onze wereld binnendringen. Bang en niet in staat om te vechten, is de bevolking geëvacueerd. Het leger staat machteloos om terug te vechten.

Gelukkig heeft een geheim genootschap van bovennatuurlijke jagers, genaamd de Brotherhood, getraind voor een dag als deze. Aan hen dus om het vuile werk op te knappen. Spelers nemen het solo of met vrienden tezamen met de Brotherhood op tegen deze monsters en moeten de portalen trachten te sluiten.

Op een releasedatum en ook op welke platformen de game zal verschijnen is het nog even wachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)