Spannende trailer voor Netflix’ actieprent Interceptor

In juni kunnen we op Netflix genieten van de spannende actieprent Interceptor. Een van de hoofdrollen is trouwens weggelegd voor de vrouw van Chris Hemsworth (Thor, Avengers, Snow White and the Huntsman).

Het verhaal gaat als volgt: De harde en door de realiteit aangetaste kapitein JJ Collins (het Spaanse fotomodel Elsa Pataky én vrouw van steracteur Chris Hemsworth) krijgt de leiding over een eenzame nucleaire raket onderscheppingsbasis in het midden van de Stille Oceaan nadat ze onterecht uit haar droombaan bij het Pentagon is gezet.

Wanneer een gelijktijdige gecoördineerde aanval de basis zelf bedreigt, komt Collins oog in oog te staan met de charismatische maar corrupte Alexander Kessel (Luke Bracey), een voormalige Amerikaanse militaire inlichtingenofficier die van plan is een ondenkbaar plan uit te voeren.

Met slechts enkele minuten op de klok moet Collins haar jarenlange tactische training en militaire expertise gebruiken om te bepalen wie ze kan vertrouwen en om Kessel en zijn heimelijke huurlingen te stoppen met het voltooien van hun verdraaide en verschrikkelijke missie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)