Finale trailer voor Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange In The Multiverse of Madness Marvel Studios

Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait momenteel in de bioscoop. Als je nog twijfelt of je de film moet gaan zien (of niet), dan hebben we nog twee tips voor jou.

Enerzijds de review van onze filmexpert BrunoB en anderzijds de finale trailer die je hieronder kan bekijken. (Voor popcorn, chips en frisdrank moet je zelf zorgen, daar kunnen we je niet aan helpen…)

Het verhaal kort samengevat: De begaafde maar arrogante neurochirurg Stephen Strange (gespeeld door Benedict Cumberbatch) raakt na een ongeval gekwetst aan beide handen en wordt gedwongen zijn beroep en bijhorende riante levensstijl op te geven. In een ultieme wanhoopspoging richt hij zich tot de mysteries van het Oosten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)