NASA wil buitenaardse wezens aantrekken door naaktbeelden naar de ruimte te sturen

Ik ben gefascineerd door aliens, en ik geloof in hun bestaan. Ook al heb ik ze zelf duizenden keren weer naar huis geknald in diverse games, of waarom niet, zelf een alien gespeeld zoals in bijvoorbeeld Destroy All Humans. Maar hoe zou ik reageren als ze plots voor mijn deur staan?

Dat gaan we waarschijnlijk nooit ontdekken. Maar je weet maar nooit want als grote X-files fan geloof ik nog steeds in “The Truth Is Out There”.

Ik heb zelfs ooit meegedaan aan het, wie herinnert zich dit nog trouwens, het SETI@home-project (hoe fascinerend was dat trouwens). Dit was een wetenschappelijk experiment, gebaseerd op UC Berkeley, dat gebruik maakt van op internet aangesloten computers bij de zoektocht naar buitenaardse intelligentie (SETI). Je kon meedoen door een gratis programma te draaien dat gegevens van radiotelescopen downloadt en analyseert.

Maar nu heeft NASA dé oplossing gevonden: ze gaan naaktbeelden de ruimte insturen, onder de codenaam Beacon in the Galaxy, om aliens uit te nodigen onze planeet een bezoek te brengen. Alleen vraag ik me af wiens foto’s ze gaan gebruiken, en hoe ze dat gaan doen. Iemand een voorstel?

Alle gekheid op een stokje: de naaktfiguren die de ruimte in worden gestuurd zijn naar verluidt tekeningen van naakte mannen en vrouwen naast foto’s van menselijk DNA. Bovendien zullen de naakte figuren zwaaien, kwestie van uitnodigend over te komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)