Fan bouwt Lamborghini VGT uit Gran Turismo 7 na in hout (mét motor)

Wie droomt er niet van om zijn eigen Porsche, Ferrari, Bentley, Lamborghini of andere luxewagen te hebben? Juist! Hadden we de skills gehad van deze Vietnamese superfan, dan hadden we onze eigen luxe sportwagen kunnen bouwen én er mee rijden.

Tijdens de wereldfinales van het FIA Gran Turismo Championship eind 2019, pakte Lamborghini uit met de Lamborghini Vision Gran Turismo. Voor de goede orde, dit model zou nooit (hoe zeg je dat) in de rekken komen te liggen om te verkopen, maar je kan er wel mee over het asfalt scheuren in Gran Turismo Sport en Gran Turismo 7. Wat op zich al cool is.

Een Vietnamese handige Harry (al is Harry waarschijnlijk niet zijn eigen naam) maakte het model na in hout en stak er een elektrische motor in zodat hij (en vooral zijn zoon) er ook mee kan rijden.

Zoals je in onderstaande video kan zien deed hij er 96 dagen over om het model in mekaar te boksen. Indrukwekkend als je het ons vraagt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)