Gameplay trailer voor Mario Strikers: Battle League

Je hebt EA’s FIFA-reeks, Konami’s eFootball-gedoe en daar komt binnenkort nog eentje bij voor de Nintendo en Mario-fans, namelijk Mario Strikers: Battle League. Meteen de opvolger van het in 2007 verschenen Mario Strikers: Charged Football.

Vandaag heeft Nintendo een gameplay trailer vrijgegeven van deze in ontwikkeling zijnde voetbaltitel. Verwacht echter geen Messi, Ronaldo of KDB in deze gameplay trailer…

De game ligt op 10 juni in de rekken, uiteraard exclusief op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)