Met de Irish Spring Nice-Smelling Gaming Shower kan je douchen én gamen tegelijkertijd

Wat ruik ik daar? Iemand last van okselvijvers, zweetvoeten of een haardos waar je frietjes in kan bakken? Ow, je had geen tijd om te douchen omdat je aan het gamen was zeg je?

Wel, dankzij de Irish Spring Nice-Smelling Gaming Shower is dit allemaal verleden tijd. En het beste? Je kan gewoon blijven gamen terwijl je aan het douchen bent! Of dat is toch wat ze ons willen doen geloven.

De Irish Spring “Nice-Smelling Gaming Shower” heeft een transparante plexiglas buitenkant en een klassieke gaming chair binnenin. De douche zal werken met een wascyclus met Irish Spring Body Wash, plus een massage.

De innovatieve nieuwe badkuip werd onthuld op 1 april en iedereen ging ervan uit dat het een 1 april-grap was. Maar blijkbaar is dat dus niet het geval. Maak alvast kennis met dit hygiënisch hebbeding dat vanaf nu voor een letterlijke propere spelervaring zorgt voor elke gamer met te weinig tijd om te douchen. (Of die geen zin heeft om te douchen omdat hij op het punt staat om een potje Fortnite te winnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)