fbpx

Netflix lost actievolle teaser voor vijfde seizoen Cobra Kai

cobra-kai-season-5

Cobra Kai fans kregen donderdagavond een opvallende verrassing toen Netflix de premièredatum onthulde voor het aankomende vijfde seizoen van de populaire Karate Kid sequel. Samen met het nieuws kwam een eerste blik op het volgende hoofstuk van de Netflix-serie.

Voordat de video op het internet belandde, werden de beelden voor het eerst getoond op het Cobra Kai: Live & Bad Ass-evenement, dat deel uitmaakte van het Netflix Is A Joke: The Festival in Los Angeles.

Het lijkt erop dat het vijfde seizoen direct start waar het vorige seizoen eindigde, met John Kreese (Martin Kove) in de gevangenis, er ingeluisd voor mishandeling door zijn voormalige friend-turned-foe Terry Silver (Thomas Ian Griffith).

Ondertussen vormen Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Chozen Toguchi (Yuji Okumoto) een team om Silver voor eens en altijd uit de weg te ruimen. Te midden van dit alles gaan Johnny Lawrence (William Zabka) en zijn zoon, Robby Keene (Tanner Buchanan), op zoek naar Miguel Diaz (Xolo Maridueña) die naar Mexico is afgereisd op zoek naar zijn biologische vader.

Het vijfde seizoen van Cobra Kai komt op 9 september exclusief uit op Netflix.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d