Dying Lights Enhanced Edition upgrade is nu gratis als je de Standard Edition bezit

Dying Light 2 Stay Human

Gisteren gaven we nog mee dat Dying Light na al die jaren nog steeds op extra DLC kan rekenen. Maar daar stopt de ondersteuning niet voor de spelers. Techland blijft gas geven.

Zo kan iedereen die de Standard Edition in zijn bezit heeft nu gratis upgraden naar de Enhanced Edition.

Dying Light Enhanced Edition bevat het uitbreidingspakket, The Following. Bovendien bevat het 4 DLC’s, waaronder een nieuwe spelmodus, nieuwe content, wapens en skins.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)