Zombie Army 4: Dead War Ragnarök-DLC launch trailer

Op zoek naar een plezante coöp game, die trouwens ook perfect speelbaar is solo? Dan zal je je zeker amuseren met Zombie Army 4: Dead War. Deze krijgt er nu nieuwe DLC bij die door het leven gaat als het Ragnarök Campaign & Character Pack.

De nieuwste DLC, die nu beschikbaar is, bevat onder andere een tweedelige campagnemissie en een nieuwe Horde Map, genaamd Death Collector.

In de nieuwe missie hebben de weinige overlevende leden van de sekte zich diep in de hel teruggetrokken en het mysterieuze Projekt Ragnarök in werking gezet. Met de hulp van Schweiger moet Alpha Squad het plan stoppen dat de wereld dreigt te vernietigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)