fbpx

Dying Lights Dieselpunk DLC voegt nieuwe wapens, buggy en outfit toe

Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 is een succes maar dat wil niet zeggen dat Techland stopt met Dying Light, het origineel dan. De ontwikkelaar blijft de game, en dat reeds jaren trouwens, van extra content voorzien.

De volgende DLC in het rijtje is Dieselpunk, en deze is goed voor nieuwe wapens, een buggy en een outfit.

Beginnen doen we met een kettingzaag die de naam Gut Render meekreeg en waarmee je tegenstanders kan onthoofden, tezamen met een verhoogde crit-kans en een bleed effect. Dan is er een SMG, die als naam Greaser krijgt, een zaagblad melee wapen genaamd Flesh Ripper, een nieuwe Punk’d Beret-outfit en een nieuwe buggy, de Rugged Roadster.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d