Gratis DLC voor Call of Duty: Warzone nu tijdelijk beschikbaar voor PlayStation Plus-leden

Een dikke week geleden werd Season Three voor Call of Duty: Vanguard & Warzone uitgerold. En vandaag heeft Activision het PlayStation-exclusieve Combat Pack aangekondigd voor Call of Duty: Warzone. Deze DLC bevat een aantal gratis items voor PlayStation Plus-leden.

Het pakket bevat onder andere twee Legendary Blueprints, een Legendary Skin, een nieuwe Watch, een nieuwe Calling Card en nog een aantal andere items.

Ondanks dat Call of Duty: Warzone nog maar net zijn Season Three update heeft gekregen, mogen we op 11 mei ook nog Kong en Godzilla verwachten via het Operation Monarch Event. Al stel ik mij wel de vraag wie hierop aan het wachten is. Stond deze Call of Duty niet volledig in het teken van WO II? Ofwel heb ik niet goed opgelet tijdens de lessen geschiedenis.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.