Operation Monarch introduceert Godzilla en King Kong op 11 mei in Warzone

De geruchten deden al een tijdje de ronde maar ook deze keer kunnen we ze bevestigen: Godzilla én King Kong komen naar Warzone, en dit op 11 mei in een speciaal event genaamd Operation Monarch.

Activision heeft nu officieel Operation Monarch aangekondigd, een nieuw event voor Call of Duty: Warzone. Mét iconische monsters King Kong en Godzilla in de hoofdrollen.

Teaser art toont beide monsters met daarbij de vermelding “De strijd begint 11 mei.” Update 1.57 voor Warzone zal naar verluidt Operation Monarch en de twee mythische monsters toevoegen. Monarch is de naam van het fictieve wetenschapsbedrijf uit de Godzilla-film uit 2014.

We zijn benieuwd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)