Microsoft geeft twaalf aangepaste Xbox Series S weg om Star Wars Day te vieren

star-wars-xbox-series-s

Xbox heeft twaalf aangepaste Xbox Series S consoles onthuld ter ere van vier mei en je kan ze gewoonweg winnen!

Elk van de twaalf aangepaste consoles heeft een uniek kleurenschema en ontwerp dat is geïnspireerd op diverse personages uit het Star Wars-universum uit de negen Skywalker Saga-films. De volledige lijst met personages op de aangepaste consoles is als volgt: BB-8, Boba Fett, Chewbacca, Darth Maul, Darth Vader, Finn, Kylo Ren, Luke Skywalker, R2-D2, Rey, Stormtrooper, en Yoda. Bovendien hebben de verschillende consoles ook unieke controllerontwerpen die passen bij de kleuren van de gekozen personages.

De consoles zijn niet te koop, maar kunnen worden gewonnen via een actie van Xbox. Het enige wat je hoeft te doen is Xbox’s tweet, retweeten met de hashtags #LEGOStarWarsXboxSweepstakes en #Maythe4th om kans te maken. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. De wedstrijd eindigt op 31 mei 2022.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.