Nieuwe update voor Xbox Series X pakt game updates aan

Gedaan met frustraties tegenover je console want er komt eindelijk een oplossing voor het te lang staren naar je scherm of het abrupt afsluiten van je game zonder reden.

In het verleden moest je vaak je game een paar keer heropstarten voor hij een update uitvoerde of werd je meermaals terug naar Xbox Home gebracht. Dankzij de melding van dit probleem door verschillende Xbox Insiders zal je als gebruiker meteen te zien krijgen of er een update is, kort gevolgd door de grootte van het bestand en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Vanaf nu zal je dus geen ergernissen meer hebben of een kloppende ader op je hoofd, maar gewoon rustig kunnen gamen zoals het hoort. Tenzij dat je al 25 keer dezelfde bossfight of missie hebt geprobeerd natuurlijk. Eden Marie, Engineering Lead bij Xbox toont ons even hoe het er vanaf nu aan toe zal gaan.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”