Scheur mee met Leclerc over het nieuwe Miami F1-circuit in razend snelle hot lap in F1 22

F1 22 Onboard

Eerder deze week kregen van Codemasters en Electronic Arts al een eerste blik én screenshots voorgeschoteld van het splinternieuwe F1-circuit van Miami waarop dit weekend geracet zal worden.

Waar die eerder vrijgegeven trailer een mooi overzicht gaf van de sfeer op en rond het circuit, rijden we in deze nieuwe trailer een rondje mee met Charles Leclerc in zijn Ferrari F1-75.

Het circuit slingert rondom het Hard Rock Stadium van de Miami Dolphins en telt in totaal 19 bochten. In totaal liggen er drie DRS-zones verspreidt over jet 5.41km lange circuit waarop een maximumsnelheid van om en bij de 320km/u gehaald zal worden.

Hou deze website in de gaten want binnenkort mag je van RoMa een uitgebreide eerste indruk verwachten van zijn tijd met een vroege versie van deze game.

F1 22 wordt op 1 juli 2022 uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc via de EA App, Origin, Steam en de Epic Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.