We Were Here Forever launch trailer

Een horrorspel alleen spelen, dat is super eng. Gelukkig kan je sommige horror games ook met zijn tweeën spelen en We Were Here Forever, dat op 10 mei verschijnt, is er daar eentje van.

Baan je een weg door voorheen ongeziene delen van Castle Rock, en eenmaal buiten de Keep begin je het verhaal van Rockbury te ontsluieren: het verhaal van de inwoners van de stad en de ontsnappingsplannen van een verzet dat tegen de Koning is gevormd.

Hope leidt je verder naar een griezelig kerkhof en laat je afdalen in de donkere wateren van de Foundry. Terwijl je dat doet, kom je meer te weten over gebeurtenissen uit het verleden die op deze mysterieuze plek hebben plaatsgevonden.

Terwijl je probeert te ontsnappen uit Castle Rock in We Were Here Forever, ga je misschien geloven waar je altijd al bang voor was. Kan iemand ooit echt ontsnappen aan Castle Rock?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)