Spider-Man: Across The Spider-Verse zal meer dan 200 personages bevatten

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Na het nieuws dat Spider-Man: Across The Spider-Verse, het vervolg op Into The Spider-Verse uit 2018, pas op 2 juni van 2023 in de bioscopen te zien zal zijn, krijgen we iets meer info over de film zelf.

Volgens het Amerikaanse Variety kreeg een testpubliek op CinemaCon de eerste vijftien minuten uit de film te zien. De reacties waren laaiend enthousiast, maar helaas zal het grote publiek dus wat langer moeten wachten. Maar het goede nieuws is wel dat beide producers, Phil Lord en Christopher Miller, iets meer details vrijgaven over de film zelf.

Wil je geen spoilers? Lees dan niet verder 🙂

Zo verklapten ze dat Across the Spider-Verse maar liefst 240 personages zal bevatten. Dat is exact 200 meer dan wat aanwezig was in het eerste deel. Bovendien wisten ze te vertellen dat het verhaal zich zal afspelen in zes verschillende universums, waarbij er gestart wordt op Earth-65: het universum van Gwen Stacy.

Hier krijgt ze het aan de stok met de Vulture die het Guggenheim Museum in Manhattan aan gort aan het slaan is. Gwen Stacy doet er alles aan om hem te verslaan, maar moet helaas vluchten. Tijdens haar vlucht ontmoet ze Spider-Man 2099 (ingesproken door Oscar Isaac). Deze laatste is allesbehalve blij met de acties van Gwen, want ze heeft gaten in het universum achtergelaten. Hierdoor kunnen vijanden zoals Vulture zonder moeite in andere universums komen. Uiteraard komt ook Miles Morales voorbij, die het in zijn universum nog altijd best moeilijk heeft om zijn persoonlijke leven te combineren met dat van Spider-Man.

Tot slot wist het duo ook nog te melden dat het derde deel van deze Spider-Verse-trilogie een andere naam krijgt: Spider-Man: Beyond the Spider-Verse. Deze film moet op 29 maart 2024 in première gaan.

Hieronder vind je de eerste beelden van Spider-Man: Across The Spider-Verse die eind vorig jaar werden vrijgegeven. Let wel dat de releasedatum dus niet meer klopt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.