The Batman krijgt een sequel mét Robert Pattinson

The Batman

Het voorbije weekend heb ik via VOD naar The Batman gekeken op mijn grote televisiescherm. En ik moet bekennen dat ik, en zelfs mijn vrouw, het een fantastische film vonden. En Robert Pattinson? Die heeft dat heel goed gedaan!

We hadden wat onze twijfels omdat we Robert vooral kennen uit zijn rol in de Twilight-saga maar al die twijfels waren niet nodig.

Ook filmmaatschappij Warner Bros. was uiterst tevreden over het resultaat van The Batman, zelfs zo tevreden dat ze bevestigden op CinemaCon dat er minstens een sequel komt, mét Robert Pattinson.

Als je de film gekeken hebt, we gaan niet spoilen, dan kan je waarschijnlijk al raden wie er zoal centraal gaat staan…

Check hier anders ff onze review. En anders moet je onderstaande scene maar eens checken…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)