Sony stelt de release van Spider-Man: Across the Spider-Verse acht maanden uit

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Slecht nieuws voor wie nagelbijtend zit te wachten op het vervolg van het fantastische Spider-Man: Into the Spider-verse. Want de release van Spider-Man: Across the Spider-Verse schuift maar liefst acht maanden achteruit.

Voor mij was Into the Spider-Verse dé ontdekking van 2021, ook al verscheen deze animatiefilm al in 2018… Toen ik hoorde dat dit jaar het vervolg zou releasen, begon ik al te watertanden. Want van die grafische stijl kan ik geen genoeg krijgen.

Jammer genoeg zal Spider-Man: Across the Spider-Verse dus niet vanaf oktober van 2022 in de zalen te zien zijn, maar zullen we geduld moeten hebben tot juni 2023.

Het goede nieuws is wel dat het vervolg op dit vervolg (volg je nog?) wel op schema blijft voor een release in maart 2024.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.