Reveal trailer voor Outriders’ expansion Worldslayer

Outriders Worldslayer

Outriders was voor mij een van de beste (coöp)games van 2021. De verhaallijn zat goed in mekaar, de diverse klassen waren allemaal plezant om mee te spelen en zowel de spelwereld als de gameplay waren meer dan uitnodigend en uitdagend om me van de eerste tot de laatste seconde te boeien. Meer van dat dus!

En dat krijgen we met Worldslayer waarin we het opnemen tegen Ereshkigal, de dodelijkste Altered ooit, en strijden voor het overleven van de mensheid.

Na de overwinning op Ereshkigal is de pret nog niet over. Dan mogen we ons opmaken voor de ultieme eindspel-ervaring, die zich afspeelt in de oude ruïnes van Tarya Gratar.

Worldslayer bevat bijna honderd nieuwe legendarische items, hogere gear level caps, het Apocalypse tier-niveau, Apocalypse-uitrusting en nieuwe manieren om je Outrider te verbeteren met de gloednieuwe PAX tree en Ascension-levels. Om nog maar te zwijgen over de Trial of Tarya Gratar, een nieuwe eindspel-ervaring die verder gaat dan alles wat je eerder in Outriders hebt gedaan.

Wij konden deze gigantische update al even spelen, en daar lees je alles over in onze hands-on.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)