The Wu-Tang Clan komt deze week naar Fortnite

Als er een hip-hop collectief is dat je zeker als iconisch, legendarisch en mythisch kan omschrijven, dan is dat The Wu-Tang Clan. Deze bende duikt binnenkort op in Fortnite zo blijkt.

Epic Games moet het nieuws nog zelf bevestigen maar als The Wu-Tang Clan het zelf laat weten via Twitter dan mag je dit nieuws zeker als officieel bestempelen.

Het nieuws werd eerst naar buiten gebracht door de notoire Fortnite leaker, ShiinaBR, die verklaarde dat “een van de meest invloedrijke Hip-Hop groepen aller tijden zich later deze week bij Fortnite voegt“.

Hieronder alvast een glimps van de aankomende skins en cosmetics die we mogen verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)