Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 15 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Dit weekend zet ik mijn cowboyhoed op. Ik ben altijd al een fan geweest van het western filmgenre, en ook games als Outlaws, Desperados en Call of Juarez heb ik zot graag gespeeld. Met andere woorden: dit weekend ga ik Weird West eens proberen. De game krijgt overal goede kritieken en ook onze Yakkoi was best gecharmeerd. Aangezien de game ook in Game Pass zit, kan ik het gratis een kans geven, dus een extra reden om het eens te proberen.

Hmm series, dat wordt weer een inhaalweekend met onder andere Moon Knight, The Walking Dead en Alice in Borderland op het schema. Met misschien links of rechts nog een filmpje dabei. Komt dus helemaal goed!


MrRolfson

Paaseieren rapen is er voor mij niet meer bij, maar er staat wel ander lekkers op het programma dit weekend. Want het wielerpeloton rijdt zondag de helle klassieker Parijs-Roubaix. Naast De Ronde Van Vlaanderen is dit een koers waar ik met plezier een dagje voor in de zetel ga hangen.

Er zullen traditiegetrouw ook weer enkele potjes Fortnite op het menu staat met het knalkwartet Praga, auron_sagara en Razer. Benieuwd of we eindelijk van de vloek van de tweede plaats af kunnen raken. Verder zal ik wel zien welke richting de wind mijn neus uitstuurt in dit heerlijke verlengde weekend.


auron_sagara

Weekske verlof zit er bijna op, maar gelukkig is er nog een verlengd weekend in aantocht. De verjaardag van mijn schoonmoeder staat centraal op de agenda, en ik ben een plan aan het uitdokteren, dat het ook ineens haar laatste verjaardag wordt. Grapje natuurlijk, want om eerlijk te zijn mag ik van geluk spreken met zo een schoonmama.

Een weekend zonder games, film of series is onbestaande voor mij. Eindelijk heb ik de draad terug opgepikt met Deathloop, en ik doe er dan ook alles aan om deze game uit te spelen. Met mijn dochter ben ik nog steeds bezig in ons WWE Universe en ik moet toegeven, ik krijg zwaar op mijn doos. De notaris is bij deze dan ook verwittigd dat ze prompt uit mijn testament is verwijderd. Er is misschien ook nog een kans dat ik me dit weekend waag aan een duo-, trio- of squad partijtje, maar dan welteverstaan in Fortnite, met Praga, MrRolfson en Razer.

Qua series ben ik met mijn vrouwtje begonnen aan de Vlaamse serie Glad Ijs. Alleen ben ik dan weer aan het allerlaatste seizoen begonnen van Hawaï Five-O. Voor mij persoonlijk 1 van de betere politie-series.


RoMa

Plots en onverwachts waren ze daar: de end credits van Ghostwire: Tokyo. Gelukkig zijn er nog een handvol randactiviteiten af te werken want helemaal klaar ben ik nog niet om afscheid te nemen van deze topper. Dat het afscheid nabij is zadelt me weer op met die gekende gamers-blues.

Vorige week had ik gezegd dat alle focus lag op een eerste overwinning in Call Of Duty: Warzone en jawel hoor, het is gelukt! We hebben de smaak nu goed te pakken. In FIFA 22 probeer ik m’n ultimate team naar een overall rating van 90 te krijgen. In Gran Turismo 7 maak ik me klaar voor de Porsche Cup (Menu book 31). In Fall Guys ben ik op zoek naar kroon nummer 127. It never ends.

Op Netflix is Taboo afgewerkt, een serie die sterk begon maar zwakjes eindigde. Ook het laatste seizoen van La Casa De Papel is afgewerkt, een serie die helaas al langer in een zwaar verval zat. Better Call Saul moet spoedig kwaliteit leveren. In de tussentijd werk ik de trilogie van Hostel-films af op aanraden van een maat. Als groot “Saw”-liefhebber right up my alley.


High_LordWolnir

Voor mij een extra lang verlengd weekend dat al op vrijdag begint. Nu Ghostwire: Tokyo is uitgespeeld, is het voor mij wachten op nieuwe releases tot mei. Het ideale moment dus om de eerste grote update van eFootball 2022 eens uit te testen. Ik ben razend benieuwd of de game mij even enthousiast kan maken als tijdens de hoogdagen van Pro Evolution Soccer.

Op zaterdag ontvang ik bezoek van vrienden. De kans zit er goed in dat het zal uitdraaien op een avondje uit. Of ik zondag voldoende gerecupereerd ga zijn om te gamen, zal nog moeten blijken.

Gelukkig hebben we Paasmaandag nog, die ik ga spenderen met Life is Strange: True Colors, de laatste game uit de serie die ik nog moet spelen. En tussendoor maak ik heel graag nog wat tijd vrij voor Elden Ring, waarin mijn avontuur in New Game + vlot vooruit gaat.Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 15 – 2022'

  1. Ik ben behoorlijk onder de indruk van GTA V na de nextgen-update, dus ik denk dat ik dat ga spelen.
    Zit een beetje te twijfelen tussen GTA V en Cyberpunk.
    Ik zou zeggen dat GTA V in het algemeen beter speelt, maar Cyberpunk heeft een knappere engine.

Reacties zijn gesloten.