Driedubbele rewards in GTA Onlines Extraction modus

Een verlengd paasweekend, dus lekker veel tijd om GTA Online te spelen als je daar fan van bent. Ook deze week valt er weel heel wat extra te rapen in Rockstars online spelwereld.

Deze week in GTA Online brengt een scala aan kortingen en extra beloningen voor de Gunrunners en Executives van Los Santos. Bovendien betaalt de Extraction Adversary Mode niet alleen het driedubbele, maar biedt het ook een bonus van GTA$150K aan degenen die drie rondes winnen.

Hoogtepunten zijn onder meer:

 • Dubbel GTA$ en RP bij Special Vehicle Work
 • Dubbele Bunker Research snelheid
 • Driedubbel GTA$ en RP bij Extraction
 • Een bonus van GTA$150K voor het winnen van drie rondes Extraction
 • Een gratis Black Hawk & Little Logo T-Shirt voor het inloggen
 • Lucky Wheel-hoofdprijs: The Obey Tailgater S
 • Prize Ride: als je zeven Street Races wint, krijg je de Grotti Turismo Classic
 • Test Rides: de Declasse Granger 3600 LX, Enus Deity en Dinka RT3000
 • Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S:
  • Hao’s Premium Test Ride: de Principe Deveste Eight
  • De Hao’s Special Works Time Trial van deze week is tussen RON Alternates Wind Farm en Elysian Island
 • Business kortingen: 30% korting op Vehicle Warehouses en Special Cargo Warehouses, en 50% korting op Bunker Supplies enMC Businesses Supplies
 • Voertuigkortingen: 30% korting op de Coil Rocket Voltic, 40% korting op de Declasse Weaponized Tampa, Karin Sultan RS Classic, HVY Nightshark, Karin Technical Aqua en Emperor ETR1, plus 50% korting op de Pegassi Torero
 • Prime Gaming-bonus: spelers die hun Social Club-account koppelen aan Prime Gaming krijgen deze week een GTA$100K-bonus voor het spelen deze week

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)