Scarlet Nexus bereikt mijlpaal van 1 miljoen verkochte exemplaren en trakteert ons op nieuwe demo

Vorig jaar zijn er toch een resem goede games uitgekomen, Resident Evil Village, Returnal, Deathloop en natuurlijk It Takes Two. Scarlet Nexus mag van mij gerust tussen deze titels geplaatst worden, want deze anime actiegame was en is nog steeds een zeer goede game.

Dat vertaalt zich natuurlijk ook in de verkoopcijfers. Ontwikkelaar Bandai Namco meldt dan ook met trots dat Scarlet Nexus de mijlpaal heeft bereikt van 1 miljoen verkochte exemplaren. De cijfers geven aan dat er 1 miljoen exemplaren zijn verscheept, en dat er 2 miljoen spelers actief zijn of geweest zijn in de game.

De laatstgenoemde groep is mede doordat de game al enkele maanden beschikbaar is op Xbox Game Pass. Door deze waanzinnige, maar terechte cijfers, is er een nieuwe demo vrijgegeven omtrent het verhaal van Scarlet Nexus. In de demo kan je aan de slag met hoofdpersonages Yuito of Kasane.

Scarlet Nexus is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.