Restock van NVIDIA GPU’s met aantrekkelijke prijzen

nvidia

Dat er door en tijdens corona een tekort aan chips voor GPU’s en CPU’s ontstond hoeven we jullie niet te vertellen. Een tekort aan PS5- en Xbox Series X-consoles en videokaarten was het gevolg. Vandaag ontvingen we echter goed nieuws van Nvidia. En dat nieuws lees je hieronder.

We pakken de info over uit het persbericht.

We weten dat het een moeilijke tijd is geweest voor een groot deel van de gamers, gefrustreerd omdat ze niet in staat zijn de producten te kopen die ze willen voor de juiste prijzen. Daarom hebben we goed nieuws voor gamers die op zoek zijn naar GeForce GPU’s in de Benelux.” vertelt Nvidia in een persbericht.

Onze teams zijn hard aan het werk geweest om ervoor te zorgen dat GPU’s weer beschikbaar zijn én tegen geweldige prijzen, inclusief enkele overgeklokte kaarten. In de Benelux hebben we de MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G voor € 1.299 in plaats van € 1.519 (-14,48%) en de PNY GeForce RTX 3080 12GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X voor € 1.149 in plaats van € 1.199 (-4,17%).

De MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC is ook beschikbaar voor € 829 in plaats van € 899 (-7,79%). Of je nu entry level, liefhebber, of high-end gebruiker bent, er zijn een aantal geweldige opties beschikbaar tegen fantastische prijzen.

Bovenstaande aanbiedingen staan allemaal vanaf vandaag, donderdag 14 april om 15:00 uur online.

Meer info op de website van Nvidia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)