Wapens staan centraal in nieuwe Sniper Elite 5-trailer

Sniper Elite 5

Stel je voor dat je een sniper bent en niet over een sniper rifle beschikt. Dat zou nogal straf zijn. Gelukkig is dat in Sniper Elite 5 absoluut niet het geval. Dat bewijst de nieuwe trailer hieronder waarin de wapens centraal staan.

Rebellion werkte samen met deskundigen om de historische en mechanische nauwkeurigheid zo authentiek mogelijk in beeld te brengen. Ze deden hiervoor een beroep op het Imperial War Museum en het Royal Armouries Museum om duizenden referentiefoto’s te gebruiken.

Deze omvatten wapens, voertuigen en zelfs scopes en magazijnen. Ook hebben hun audioteams veel geluiden opgenomen van echt werkende versies van de wapens. Ook hier met als reden de authenticiteit de hoogte in te jagen.

Verderop in de video krijg je ook het diepgaande wapenaanpassingssysteem van de game te zien. Doorheen het spel zal je werkbanken vinden waar je jouw wapentuig on the fly kan aanpassen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)