Tickets voor Marvel Studio’s Doctor Strange in the Multiverse of Madness nu te bestellen

Als superhelden fanaat vanop de eerste rij, kijk ik enorm uit naar deze Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Buiten de allereerste trailer heb ik de rest allemaal weten te ontwijken, en dat probeer ik ook vol te houden, want ik wil me volledig laten verrassen als ik binnenkort de film ga bekijken.

“Reckoning” is de nieuwe teaser trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Via dit filmpje wil Marvel Studios laten weten dat het mogelijk is om vanaf nu tickets te bestellen voor hun nieuwe film in het ongelooflijke MCU.

De film is bij ons te bekijken vanaf 4 mei, en in bioscoop Kinepolis wordt er op deze datum een speciale vertoning geregeld. Tijdens de Doctor Strange Madness Night zal je als eerste van deze film kunnen genieten, met een drankje en een hapje. Je zal ook getrakteerd worden op een uniek Doctor Strange Cover Collection Book, een coole lanyard met badge en een affiche van de film.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.