Next-gen update The Witcher 3 opnieuw uitgesteld

The Witcher 3

Slecht nieuws voor gamers die aan het wachten zijn op de next-gen versie van The Witcher 3 om hun avontuur met Geralt in The Continent op te starten of verder te zetten.

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft namelijk via Twitter laten weten dat deze update voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S niet in het tweede kwartaal van dit jaar zal verschijnen. De Poolse ontwikkelaar geeft geen nieuwe datum mee en zegt aan de game verder te werken until further notice.

Het team heeft meer werk nodig om een goed product uit te leveren. Ja, ze hebben duidelijk iets geleerd van de miserabele release van Cyberpunk 2077. Al is het niet de eerste keer dat deze next-gen versie zijn vooropgestelde releasedatum niet haalt.

Normaal gezien had deze vorig jaar al moeten uitkomen, samen met die van Cyberpunk 2077. De next-gen update van deze laatste game verscheen uiteindelijk in februari van dit jaar.

Met de next-gen update wil CD Projekt Red raytracing en nog andere visuele upgrades toevoegen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.