Ga mee achter de schermen van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles_ The Cowabunga Collection-pragafied

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games bieden ons een blik onder de bruisende straten van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge om te zien hoe de moderne reconstructie van de klassieke actie uit de serie tot stand is gekomen. Altijd leuk om te zien trouwens.

In een speciaal videodagboek, gefilmd in de studio van Tribute Games, bespreken mede-oprichter Jean-Francois Major en Dotemu CEO Cyrille Imbert hun levensdroom om aan een Teenage Mutant Ninja Turtles-game te werken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)