Steelrising schuift door naar september

Steelrising

Slecht nieuws voor wie hoopte om snel aan de slag te kunnen in de alternatieve versie van de Franse Revolutie. Ontwikkelaar Spider, bekend van GreedFall, heeft namelijk bevestigd dat de release van Steelrising van juni naar september doorschuift.

In Steelrising nemen we de controle over Aegis die tijdens de Franse Revolutie de strijd aangaat tegen robots. Ja, robots, want ontwikkelaar Spider heeft deze bekende periode voorzien van een dikke snuif sciencefiction.

In onderstaande video krijg je een beter beeld van wat je kan verwachten van deze actie-RPG. De website Game Informer kreeg de mogelijkheid om te praten met design director Sébastien Di Ruzza, localization lead Ciaran Cresswell en Spider-ceo en -medeoprichter Jehanne Rousseau.

Steelrising verschijnt nu dus op 8 september 2022 voor PlayStation 5, Xbox X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.