Spetteren in het water met het Planet Zoo Wetlands Animal Pack

Planet Zoo Wetlands Animal Pack

Wie iets heeft met dierenparken heeft ongetwijfeld al gehoord van Planet Zoo. In deze game bouw en manage je een compleet dierenpark om je bezoekers tevreden te houden én winst te maken natuurlijk.

Ontwikkelaar Frontier, ook bekend van pretparksim Planet Coaster, heeft nu een nieuwe uitbreiding de wereld ingestuurd waarin waterdieren in de schijnwerpers worden gezet.

Het Wetlands Animal Pack voegt naast een nieuw scenario waarin je in Brazilë een natuurreservaat moet beheren maar liefst acht nieuwe diersoorten toe. Het gaat de brilkaaiman, de capibara, de Chinese kraanvogel, de donaukamsalamander, de kleinklauwotter, de nijlantilope, het vogelbekdier en de wilde waterbuffel.

Het Wetlands Animal Pack kost 9,99 euro via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.