Weird West al 400.000 keer verkocht, post-launch roadmap bekend gemaakt

Weird West

Cowboys zijn en blijven hot. Dat bewijst het verrassende Weird West nog maar eens. Want uitgever Devolver Digital heeft laten weten dat de game sinds zijn release op 31 maart al 400.000 keer over de digitale toonbank is gegaan in de winkels op pc, PlayStation- en Xbox-consoles.

Om dat te vieren heeft ontwikkelaar WolfEye een roadmap vrijgegeven om de fans van het eerste uur te blijven plezieren. Zo is er op dit moment een Plague community event gaande waarin Zombies de wereld overnemen.

Verder wordt ons een blik op de toekomst gegund via een roadmap. Hieronder staan onder andere een Content Pack, een ‘Nimpossible Mode’, een Caged Ones event én mod-support op de planning. Wanneer dit alles beschikbaar moet zijn, maakte WolfEye niet bekend.

Onze Yakkoi was aardig te spreken over Weird West in zijn review: “Weird West is een zeer aangename meeslepende sim die je z’n wereld inzuigt dankzij z’n intrigerende plotlijn en de constante actie-consequentie loop. Helaas zitten er net zoveel problemen als goede ideeën in deze game.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.