Nieuwe World of Warcraft-uitbreiding toont zich volgende week dinsdag

World of Warcraft Dragonflight Leak

Ik heb ontzettend goede herinneringen aan World of Warcraft. Uren heb ik met plezier verloren in de prachtige wereld van Azeroth terwijl ik als Dwarven Paladin, Zwamwuist genaamd, gehakt maakte van al dat Horde-gespuis.

Sinds de geboorte van mijn kinderen ben ik eigenlijk nooit écht teruggekeerd naar de wondere wereld van World of Warcraft, maar daar zou de volgende uitbreiding wel eens verandering in kunnen brengen. Al moeten we eerst weten wat Blizzard voor ons in petto heeft natuurlijk.

Dinsdag 19 april 2022 om 18u00 kennen we het antwoord hierop, want dan wordt de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding uit de doeken gedaan. Die presentatie zal te volgen zijn via YouTube en Twitch.

Eerder lekte de mogelijke naam van de uitbreiding al uit. Afwachten dus of deze geruchten waarheid worden én wanneer we onze handen kunnen zetten aan deze verse WoW-content.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.