Wordt dit de naam van de nieuwe World of Warcraft uitbreiding?

World of Warcraft Dragonflight Leak

De volgende World of Warcraft uitbreiding is vroegtijdig gelekt dankzij een toevallige onthulling door niemand minder dan Blizzard zelf… De naam lekte uit via de broncode van de officiële World of Warcraft-website. De uitbreiding van de MMO-game, die op 19 april officieel wordt aangekondigd, heet vermoedelijk World of Warcraft: Dragonflight.

Historisch gezien worden World of Warcraft uitbreidingen om de twee jaar uitgebracht. Na Shadowlands, dat in 2020 verscheen, zal er toch iets langer gewacht moeten worden. De pandemie en de rechtszaak over vermeende discriminatie en intimidatie bij Activision Blizzard zal er wellicht voor zorgen dat we een volgende expansion van WoW pas in 2023 zullen zien verschijnen.

De broncode werd onlangs bijgewerkt om “WoW Dragonflight” Base, Heroic, en Epic pre-purchases te tonen. Dat suggereert dat er meerdere tiers voor de uitbreiding zijn, net zoals Shadowlands kreeg.

De codes verwijzen naar een nieuwe URL, “dragonflight.blizzard.com”. Wowhead heeft ook gezien dat er eerder dit jaar verschillende draak gerelateerde items zijn gedatamined. Er wordt gespeculeerd dat dit bonussen zouden kunnen zijn voor de Epic of Heroic editie van de Dragonflight uitbreiding. Op Reddit is tevens mogelijk concept-art van de nieuwe uitbreiding gedeeld.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.