Newfound Adventure voor Final Fantasy XIV Online vanaf nu beschikbaar

Ook ik heb heel lange tijd Final Fantasy XIV Online gespeeld, en daar enorm van genoten. Maar er verschijnen zoveel goede games en dus moet een mens af en toe keuzes maken, of van zijn hart een steen maken en ook andere dingen spelen natuurlijk.

Gamers die vandaag echter nog helemaal into Final Fantasy XIV Online zijn, en gelijk hebben ze, die kunnen vanaf vandaag met een nieuw hoofdstuk aan de slag.

Een nieuw hoofdstuk in het Final Fantasty XIV Online-verhaal is begonnen met Patch 6.1 “Newfound Adventure”, de eerste grote content-update na de lancering van Endwalker.

Daarnaast levert de patch een schat aan nieuwe content en verbeteringen die de ervaring toegankelijker maken voor solo-spelers. Daarvoor levert de patch aanpassingen aan verschillende low-level hoofdscenario-taken en de implementatie van het nieuwe Duty Support-systeem, die het solo-spelers mogelijk maakt om 4-speler hoofdscenario-dungeons en -trials van A Realm Reborn (2.0) met een groep NPC’s te spelen. 

Het Duty Support-systeem wordt ook uitgebreid naar toekomstige updates van Patch 2.x-content, naast uitbreidingen voor Heavensward en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)