Halo: The Master Chief Collections april update bevat heel wat nieuwe content

Een mens zou haast vergeten dat er naast Halo Infinite nog andere Halo gerelateerde stuff is, en de indrukwekkende Halo: The Master Chief Collection is er daar eentje van. Deze ontving bovendien net zijn grote april update.

Deze bevat heel wat nieuwe content waaronder Flood-based Firefight content, cross-platform coöp voor Halo 3 en meer.

Naast “Floodfight” bevat Halo: The Master Chief Collection nu ook experimentele coöp multiplayer voor Halo 3 en ODST, wat de herspeelbaarheid van deze titels ten goede komt. Halo 4 krijgt ook de speciale “Campaign Customization”-optie, waarmee spelers in de single player-modus wapenskins kunnen zien.

Halo 2, Halo 3 en Halo: ODST ontvingen daarbovenop allemaal nieuwe skulls in hun respectievelijke campagnemodi, goed voor een totaal van 16 nieuwe skulls.

En het goede nieuws is dat al deze content gratis is, op voorwaarde natuurlijk dat je de volledige collectie in huis hebt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)