Steams spelersaantallen voor Battlefield 2042 zijn aan het leegbloeden…

Battlefield 2042 is ziek, doodziek… en het ergste is dat de dokters en verplegers van zowel DICE als EA er (veel) te weinig aan doen om hun patiënt in leven te houden. De gevolgen laten zich dan ook voelen.

Uit nieuwe cijfers blijkt immers dat Battlefield 2042 het op Steam verschrikkelijk slecht doet. Zo daalde het aantal gelijktijdige spelers op Steam voor het eerst onder de grens van de 1000, namelijk tot 979. Een absoluut dieptepunt…

Een thread op ResetEra onthulde dat er gisteren maar liefst 979 spelers te zien waren die deelnamen aan de game op Steam, met een piek van 2411 spelers in de afgelopen 24 uur.

En dat voor een game die online zou moeten shinen als geen ander, ontwikkeld door grote studio’s waar ze tonnen ervaring aan boord hebben. Begrijpe wie begrijpe kan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)