Er is een nieuwe Ghost Recon game in ontwikkeling

Deze week hebben we goed én slecht nieuws voor de fans van Ghost Recon. Enerzijds het slechte nieuws dat er gestopt wordt met ontwikkelen voor Breakpoint. Anderzijds goed nieuws omdat er een nieuwe game in ontwikkeling zou zijn.

Begin deze week stuurde Ubisoft onderstaande boodschap de wereld in via Twitter: “We zullen onze servers voor zowel Ghost Recon Wildlands als Ghost Recon Breakpoint blijven onderhouden, en we hopen echt dat je van de game zult blijven genieten en plezier zult beleven aan het spelen in solo of co-op met je vrienden.”

Daarnaast is er nog de free-to-play game Frontline, een first-person PVP shooter met epische 100+ speler gevechten in een sandbox speeltuin genaamd Drakemoor Island.

En tot slot dus het bericht dat er een nieuwe game uit de franchise in ontwikkeling is, die als werknaam OVER meekreeg. De titel zou volgens Kotaku al meer dan een jaar in productie zijn en in 2023 verschijnen.

Ubisoft zelf heeft het bericht nog niet bevestigd maar er is dus hoop in deze bange dagen voor de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)