Ubisoft stopt met verdere ontwikkeling van Ghost Recon Breakpoint

Ik was een Ghost Recon-fan van het eerste uur, en zeker Wildlands kon me enorm hard bekoren. Breakpoint heb ik nooit echt aangevoeld en ik was er niet zot van. Zeker door het gemis bij launch van AI-teamleden. En ik ben precies niet de enige…

Ubisoft heeft namelijk besloten om de verdere ontwikkeling van Ghost Recon Breakpoint stop te zetten.

Dat bevestigde het bedrijf zelf via Twitter. De servers blijven wel live voor Breakpoint en Wildlands voegt de studio er nog aan toe.

Het is nu wachten op de release van het pas aangekondigde en free-to-play Ghost Recon Frontline.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)