Je kan Total War: Warhammer vandaag gratis downloaden via de Epic Games Store

In het begin had ik wat twijfels of de kruisbestuiving tussen Total War en Warhammer zou werken. Maar als je me nu zou vragen wat je als RTS-fan zeker moet spelen, dan zou ik zeker Total War: Warhammer aanbevelen. En niet alleen omdat je de game nu gratis kan downloaden.

Vanaf vandaag is het dus mogelijk om Total War: Warhammer, de eerste uit de trilogie, gratis te downloaden via de Epic Games Store. Je kan deze dan voor altijd toevoegen aan je collectie, en geloof me, dat wil je. Zeker als je een pc gamer en RTS-fan bent.

Total War: Warhammer combineert een turn-based campagne van epische empire-building met kolossale en explosieve real-time gevechten, in de ongelooflijke wereld van Warhammer Fantasy Battles. En dit alles boordevol coole fantasy units.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)