Trust introduceert ‘Redex’, Trusts lage latency, draadloze gaming muis

Gaming muizen zijn het verlengde van je vingers, je hand, je arm, je aiming skills, kortom als je pc-games speelt dan zijn het jouw ultieme wapens (tezamen met je vingervlugge reacties op je keyboard) om succesvol en/of dodelijk toe te slaan en als overwinnaar uit de strijd te komen. Een goede en betrouwbare gaming muis is dan ook super belangrijk.

Dat weten ze ook bij hardwarefabrikant Trust en daarom introduceert het merk een nieuwe lage latency draadloze gaming muis, genaamd Redex.

Ter info: we hebben de muis niet getest en de info komt uit het persbericht.

De Trust Redex heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die tot 50 uur speeltijd biedt en duurzame mechanische schakelaars van Kailh die tot 80 miljoen klikken meegaan. Dankzij de lage latency in zowel de bedrade als draadloze modi zijn de acties van gamers net zo snel als hun reacties. Bovendien stelt de LED aan/uit-schakelaar hen in staat om de muis uit te schakelen wanneer hun game sessies eindigen.

De Redex heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en is, dankzij de lage latency in zowel de bedrade als draadloze modus, perfect voor lange gamingsessies en werkdagen.

Een instelbare, en zeer nauwkeurige optische sensor biedt een gevoeligheid tot 10.000 DPI, terwijl 6 programmeerbare knoppen gebruikers in staat stellen hun muizen aan te passen aan hun speelstijlen. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook macro-instellingen en RGB-verlichting aanpassen aan specifieke profielen.

Belangrijkste eigenschappen:

•             Snelheid te selecteren: 200-10.000 DPI

•             Draadloos met lage latency: Speel draadloos of bedraad tijdens het opladen, de keuze is aan jou

•             Ingebouwde oplaadbare batterij biedt tot wel 50 uur onafgebroken speeltijd

•             Aanpasbare RGB-verlichting – passend bij je stemming of vibe

•             Duurzame mechanische schakelaars van Kailh: Getest voor maximaal 80 miljoen klikken

•             6 programmeerbare knoppen

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)