Black Desert Onlines Eternal Winter expansion verschijnt vandaag

Groot nieuws voor de fans van de Koreaanse MMORPG Black Desert Online. Vanaf vandaag gaat er voor hen een heel nieuwe wereld boordevol avontuur open. Vandaag viert de studio achter deze titel, Pearl Abyss, de launch van de Eternal Winter-expansion.

Deze uitbreiding introduceert de nieuwe Mountain of Eternal Winter regio, waar spelers zich in onbekende landen zullen wagen om het mysterie achter de besneeuwde berg te ontrafelen.

Tijdens hun reis ontmoeten spelers nieuwe bondgenoten en rivalen, verkennen ze gloednieuwe jachtgebieden en ondernemen ze tal van activiteiten, waaronder nieuwe eindbaasgevechten en ijsvissen. Spelers kunnen nu in de nieuwe regio springen met hun favoriete personage of Drakania, een gloednieuwe klasse die vijanden te lijf gaat met haar enorme zwaard genaamd Slayer en die de kracht van draken hanteert.

Om de lancering te vieren, biedt Pearl Abyss een gratis Traveler Edition die spelers toegang geeft tot Black Desert Online en de Eternal Winter Expansion.

Dit aanbod is beschikbaar via de officiële website nadat het reguliere wekelijkse onderhoud is afgerond en vanaf vanavond op Steam, en duurt tot 13 april.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)