Gears of War-ontwikkelaar The Coalition pakt uit met indrukwekkende Unreal Engine 5-demo

Wat is die Unreal Engine 5 een beest van een engine! Dat is toch het minste wat je kan zeggen na de indrukwekkende State of Unreal-presentatie.

Ook The Coalition, de studio achter Gears of War, pakte uit met een indrukwekkende Unreal Engine 5-demo op Xbox Series X.

Kijk en laat je verbazen zou ik zeggen. Ik ben nu al razend benieuwd naar de eerste games die op deze engine gaan draaien. De nieuwe Tomb Raider is er daar alvast eentje van.

Is Gears of War 6 de volgende in het rijtje? Ik hoop alvast van wel!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)