Grote Dying Light 2-update komt eind april en voegt nieuwe game + modus

Dying Light

Het gaat goed met Techlands Dying Light 2 en dus kan de game op heel wat support rekenen van zowel de fans als ontwikkelaar Techland zelf. Zo kunnen spelers eind april weer een flinke update, inclusief een ineuwe game + modus.

Naast een heleboel fixes en tweaks voor de single player en multiplayer van het spel, zal update ook de reeds bevestigde, New Game + modus voor het spel introduceren, waardoor spelers opnieuw naar The City kunnen gaan. Maar dan beter voorbereid natuurlijk.

Of de Photo Modus ook inbegrepen zal zijn, daar laat Techland niet in zijn kaarten kijken. Wel beloofde de studio binnenkort meer details vrij te geven over de verdere inhoud van de patch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)