Gamen in het sportpaleis? Het kan!

CS:GO, twee tegen twee en aan een waanzinnig tempo op speciaal ontworpen maps. Red Bull Flick komt terug naar België… Schrijf je nu in voor de online Qualifiers en wie weet speelt jouw team de nationale finale op de PGL Antwerp Major in het Sportpaleis.

Red Bull Flick? Dat is CS:GO op speciaal ontworpen maps. Niet de standaard vijf tegen vijf trouwens, maar wel twee tegen twee aan een verschroeiend tempo. Je moet de flag spot immers 45 seconden weten vast te houden.

Daarvoor kan je eindeloos respawnen en wapens oppikken. In België worden twee online Qualifiers georganiseerd, gevolgd door een nationale finale tijdens de PGL Antwerp Major in het Sportpaleis.

Dat befaamde esports-toernooi kan je met 50.000 uitzinnige fans, 150 miljoen online kijkers en een prijzenpot van 1 miljoen dollar gerust huge noemen. Inschrijven voor Red Bull Flick kan via redbull.be/flick.

2 online qualifiers

In België worden twee online Qualifiers georganiseerd waar CS:GO-spelers het beste van zichzelf kunnen laten zien:

  • Qualifier 1 // Dinsdag 24 april 2022 – 19 uur
  • Qualifier 2 // Woensdag 4 mei 2022 – 19 uur

Zelfs in de Qualifiers zijn er al mooie prijzen te winnen! Er worden per Qualifier via loting vijf Alternate coupons weggegeven van €50. En de vier beste teams van elke Qualifier krijgen natuurlijk ook een ticket voor de Nationale Finale op PGL Major Antwerp. Inschrijven kan via redbull.be/flick!

Unieke maps

Spelers zullen het tegen elkaar opnemen op een aantal speciaal voor Red Bull Flick ontworpen maps. Dit jaar zijn dat City Palace, Sky Platform, Control Room, Digital Archives en Wing:5 Lobby. Je kan de maps trouwens al op voorhand downloaden en uitproberen. Voorbereiding is alles, zeker?

Red Bull Flick

Red Bull Flick is het ultieme 2v2-toernooi in Counter-Strike: Global Offensive. In deze vierde jaargang wordt de pro vs. amateur-ervaring verder uitgebouwd.

Ervaren duo’s die zich bewijzen in de nationale, regionale of internationale online kwalificatiewedstrijden krijgen de kans om het op te nemen tegen de elite van de CS:GO-wereld, terwijl fans van over de hele wereld alles op de voet kunnen volgen.

Het seizoen 2022 wordt afgesloten in het Deense Kopenhagen met een onvergetelijke Red Bull Invitational om een ongelooflijk competitiejaar in stijl af te sluiten.

Praktische info

Red Bull Flick – Qualifiers

  • Dinsdag 26 april vanaf 19 uur
  • Woensdag 4 mei vanaf 19 uur

Red Bull Flick – Nationale Finale

  • Zaterdag 21 mei 2022
  • PGL Major Antwerp
  • Sportpaleis / Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)