SnowRunner komt op 31 mei naar PlayStation 5 en Xbox Series

Fans van zwaar rollend materiaal die moeten zeker het impressionante SnowRunner checken. Een racegame voor echte venten zeg maar. Ploeteren en wroeten door de meest onherbergzame locaties met imposante voertuigen.

SnowRunner, de ultieme off-road simulatie van Saber Interactive en Focus Entertainment, komt op 31 mei naar zowel PS5 als Xbox Series X|S.

Zie hoe de natuur en de elementen tot leven komen terwijl je de wielen over modder, sneeuw, ijs en rivieren laat draaien om leveringen te voltooien en de open wereld te verkennen, solo, of met maximaal 3 vrienden, ongeacht op welk platform ze spelen dankzij volledige crossplay-ondersteuning.

Reken ook op extra ondersteuning voor Haptic Feedback zodat je het terrein waarop je zit te ploeteren tot in de tippen van je vingers voelt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)