Je kan Black Desert Online gratis downloaden en houden via Steam

Ben je als MMORPG-fanaat wat uitgekeken op Elder Scrolls Online, World of Warcraft, Final Fantasy XIV Online of een andere genregenoot? Dan kan je misschien Pearl Abyss’ Black Desert Online eens proberen. En het goede nieuws is dat dit gratis kan via Steam.

Pearl Abyss biedt momenteel de remastered versie van zijn MMORPG, Black Desert Online, gratis aan via Steam, en dit tot 13 april. Aangezien dit een “free to own” aanbieding is, zul je het spel dus voor altijd aan je collectie kunnen toevoegen, en spelen wanneer je daar zin in hebt. En als je geen zin hebt om het ooit te spelen, dan staat het toch mooi tussen je andere games natuurlijk.

Black Desert is een sandbox, levende-wereld MMORPG. Ervaar snelle gevechten boordevol actie, jaag op monsters en grote eindbazen, vecht met vrienden in een gilde om knooppunten te belegeren en kastelen te veroveren, train je levensvaardigheden zoals vissen, handelen, knutselen, koken, en nog veel meer!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)